Kemi-Tornio lentoasemalla tuoksuu jälleen kahvi! Kemin Osaajien Osuuskunta on aloittanut Sulo-kahvilan Kemi-Tornion lentoasemalla.

Kemin Osaajien Osuuskunta on aloittanut Sulo-kahvilan Kemi-Tornion lentoasemalla.
Kahvilan toiminta-ajatuksena on säästää omalta osaltamme hiilijalanjälkeä ja tehdä lähituottajana lämmintä pullaa ja rehtiä leipää lentomatkustajien ja heidän saattajiensa iloksi. Tyhjällä vatsalla ei enää tarvitse nousta pilvien yläpuolelle.
Tuotteet valmistetaan keittiössämme käsityönä kotimaisista raaka-aineista. Tavoitteena on saada raaka-aineiden tuottajia aivan kotinurkilta. Emme käytä oman keittiön tuotteissa palmuöljyä, puolivalmisteita tai eineksiä -aidot raaka-aineet ovat hyvä perusta hyvän makuisille tuotteille.
Meillä on tarjolla ihan vaan peruskahveja ja teetä, vettä ja limpparia ja anniskeluoikeudet mahdollistavat myös oluen ja viinin ystävälle maisteltavaa.
Olemme avoinna pääsääntöisesti puolitoista tuntia ennen lähtevää lentoa. Kemi-Tornio lentoasema on kuitenkin pieni ja lentomatkustajia on joillekin vuoroille niin vähän, ettemme voi pitää kahvilaa avoinna. Silloin asiakkaita palvelee automaatit.
Voit seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa, päivitämme sinne myös aukioloajat viikoittain.
Vietämme avajaisviikkoa 9.-13.12. 2019 ja silloin olemme avoinna jokaiselle lähtevälle lennolle.
Avajaisviikon tarjoukset pullakahvit 3,50 €, Kemi-kortilla oman keittiön tuotteet – 25%.
Ohessa kuvia kahvilan avajaisista. Onnitteluvuorossa Hilkka Halonen Merivalta ja Riitta Hakala Kemin kaupungin työllisyyspalveluista.